Személyi edzés,edzésterv

Edzői végzettséggel, 27 év sportolói múltammal, vállalok személyi edzéseket, versenyre felkészítést, online edzéstervezést. Amennyiben komoly célt tűztél ki magadnak, és szeretnél szakértő tanácsokkal gazdagodni, vagy egyszerűen tudatosan akarsz edzeni, kérlek e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot. irontepokukacgmailpontcom

Tepó IronMan blogja

"A befejezett mûvek, véghezvitt feladatok akkumulálják az önbizalom erõit. Minden ilyen helytállás meghatványozza bensõ energiáinkat, s újabb, még nagyobb feladatok sikeres teljesítésére tesz képessé bennünket."

Utolsó kommentek

Állatorvos

A legjobb, leggondoskodóbb állatorvos. Természetes gyógymódok, homeopátiás kezelések. Dr. Varga Noémi http://www.bionoe.hu Rendelő: Piliscsaba, Fő út 25. Telefon: 06 26 374-285 Rendelési időn túl: Mobil: 20 / 233-9195

2010.12.12. 14:31 Tepó

Hétvégi kocogás

 Dáviddal megbeszéltük, hogy vasárnap felfutunk a Pap-rétre. Reggel, mikor kocsikáztam Szentendre felé, elgondolkoztam párszor, hogy ebben a hülye időjárásban minek kínzom magam. Ugyanis, a tegnapi kellemes havazás után, ma már eső esett. Teszem hozzá, hogy csak városi szinten.

A megbeszélt időre ki is értem, és nekivágtunk a 10 km-es emelkedőnek, hogy utána megkönnyebbülve futhassunk lefelé is ugyanennyit :-) Eleinte a latyakban tocsogtunk, majd mikor egyre feljebb értünk, egyszer csak az eső átváltott havas esőbe, majd kis idő után havazásba. Gyönyörű volt a táj, és a "hó határ" elérése után az érintetlen hóban futni kimondottan jól esett. Szeretek a Pilisben lenni minden évszakban. 

A táv kb: 20 km volt, amit kereken 2 óra alatt futottunk le (vagyis félig fel).

Avg Hr: 152 bpm

Max Hr: 172 bpm

 

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tepo.blog.hu/api/trackback/id/tr862510856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bionoe 2010.12.12. 15:01:45

Danikám, nem csoda, hogy szereted a Pilist télen is, hiszen majdnem Dobogókőn születtél! Dec.17-én a kilátónál ment el a magzatvíz, másnap reggelre már megszülettél!
Hány éve annak?
Legszebb a férfikor!
Üdv:
Noémi

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2010.12.12. 17:40:44

biztos jó lehet ilyen hosszabbakat futni!;):):)

tz666 2010.12.14. 19:50:48

:O :O
Közhely hogy kicsi a világ, de mindig úgy meglep - ismerem a Dávidot (teljesen más területről) :D
Ha látod újra (bár látom sokszor említesz Dávidot - ő az a Dávid?), üdvözlöm a Pesti Nyíltról (bár inkább látásból ismerhet, nem névszerint) ;))
süti beállítások módosítása