Személyi edzés,edzésterv

Edzői végzettséggel, 27 év sportolói múltammal, vállalok személyi edzéseket, versenyre felkészítést, online edzéstervezést. Amennyiben komoly célt tűztél ki magadnak, és szeretnél szakértő tanácsokkal gazdagodni, vagy egyszerűen tudatosan akarsz edzeni, kérlek e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot. irontepokukacgmailpontcom

Tepó IronMan blogja

"A befejezett mûvek, véghezvitt feladatok akkumulálják az önbizalom erõit. Minden ilyen helytállás meghatványozza bensõ energiáinkat, s újabb, még nagyobb feladatok sikeres teljesítésére tesz képessé bennünket."

Utolsó kommentek

Állatorvos

A legjobb, leggondoskodóbb állatorvos. Természetes gyógymódok, homeopátiás kezelések. Dr. Varga Noémi http://www.bionoe.hu Rendelő: Piliscsaba, Fő út 25. Telefon: 06 26 374-285 Rendelési időn túl: Mobil: 20 / 233-9195

2011.05.09. 13:45 Tepó

Most sem

 tudtam teljesíteni annyit, amennyit szerettem volna. Persze nem azért, mert elfáradtam, vagy begörcsöltem, egyszerűen nem jutott rá idő. 

Hétfőn EMS tréninget nyomtam. Ez a leggyorsabb edzés, ezért ennyi fért bele.

Kedden sikerült végre futnom, már nem is emlékszem, mikor volt az utolsó. Itt lenyomtuk a szokásos Leányfalu kört. (14,5 km)

Csütörtökön is futottunk Dáviddal, ekkor egy Szentendre karikát mentünk végig a városhatár mellett. Na jó, ez így nem igaz, mert csak a déli oldalát futottuk meg. (14 km)

Pénteken EMS tréning, majd este ismét egy szokatlan edzést választottam, ami pedig az úszás. Hát ezt végképp régen csináltam edzésszerűen. Mert "pancsolni" voltam néha, de az más. Most sem vittem túlzásba, de főként azért, hogy szépen lassan szoktassam vissza magam a vízhez is. Egy dolgot örömmel nyugtáztam, hogy az ezreket simán úszom 20 percen belül, pedig a következőképpen csináltam. 500 m oda mell - vissza gyors, majd átváltottam a 150 gyors - 50 mellre. A következő ezrest 500 m-ig gyorsban úsztam, majd 100 m gyors-50 m hát-ra váltottam.

Vasárnap a reggeli tekerés rossz idő miatt elmaradt, de délután, mikor kicsit felszakadozott a felhőzet és miután elrajtolt a Forma-1, Dáviddal elmentünk átmozgatni magunkat. Szentendre-Esztergom sík szakaszt választottuk, én főleg azért, mert ki akartam próbálni a frissen aszfaltozott csíkokat. Azt kell mondjam, hogy nagyon állat, most már mindenkinek ajánlom. Néhol (2 helyen) még fel van szedve, és lámpa irányítja a forgalmat, de szerencsére nem volt igazán nagy kocsis tömeg, így simán tudtunk haladni. Én beöltöztem hosszú cuccokba, még kamáslit is vettem fel, ha esetleg rázendítene az eső, akkor ne ázzak rommá. Egy 2 fős outis különítményt sikerült befognunk útközben, akik még akkor hagytak el minket, amikor öltöztünk :-) Könyöklőn nagyon meg tudtunk indulni, bár még mindig hiányzik az erő nagy része. Útközben olyan gyönyörű fényhatások voltak, hogy én ámultam és bámultam. Csodálattal néztem mindenfelé, ahogyan zöldellt a természet. Végül 84 km-t tettünk meg 31,5 km/h átlaggal.

Remélem sikerül egyszer összehozni, hogy erre a körre is elmenjünk együtt!!

 

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tepo.blog.hu/api/trackback/id/tr602889802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.05.09. 18:00:13

Óóóóóóó,b....meg!
Neked nem is kell edzeni mert így is félelmetes vagy! :)
Ráadásul mindegyik számban!
Hihetetlen...
Odab@sz :):):)

ironsun 2011.05.10. 07:16:36

Tepó! Szerintem te az edzéskimaradással is fejleszted magad:)

Ivan Grasso · http://op-ironman.blog.hu/ 2011.05.10. 09:01:53

"Az edzés a gyengék fegyvere!" - idézet kombinat-tól

Az úszásod kiváló!
süti beállítások módosítása