Személyi edzés,edzésterv

Edzői végzettséggel, 27 év sportolói múltammal, vállalok személyi edzéseket, versenyre felkészítést, online edzéstervezést. Amennyiben komoly célt tűztél ki magadnak, és szeretnél szakértő tanácsokkal gazdagodni, vagy egyszerűen tudatosan akarsz edzeni, kérlek e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot. irontepokukacgmailpontcom

Tepó IronMan blogja

"A befejezett mûvek, véghezvitt feladatok akkumulálják az önbizalom erõit. Minden ilyen helytállás meghatványozza bensõ energiáinkat, s újabb, még nagyobb feladatok sikeres teljesítésére tesz képessé bennünket."

Utolsó kommentek

Állatorvos

A legjobb, leggondoskodóbb állatorvos. Természetes gyógymódok, homeopátiás kezelések. Dr. Varga Noémi http://www.bionoe.hu Rendelő: Piliscsaba, Fő út 25. Telefon: 06 26 374-285 Rendelési időn túl: Mobil: 20 / 233-9195

2011.11.13. 11:59 Tepó

Ismét

eltelt 2 hét. Röpül az idő!

Előző héten tudtam tartani a betervezett edzéseimet, amik futásból és főként mozgás-előkészítő, nyújtó, prehab gyakorlatokból álltak.

Szombaton Petyával mentünk el kocogni a HHH-ra. Gyönyörű időnk volt. Ez az őszi táj teljesen megbabonázza a futót. Legalábbis mi nem győztük elégszer elmondani, hogy "de szép", " de jó", stb...

Volt olyan szakasz is, ahol a fákba kapaszkodva küzdöttünk lefelé! Ez nem volt betervezve, de csak mentünk, amerre az út ment :-) A végén még ráhúztunk egy reptér kört is, mert annyira jól esett ez.

Aztán ez a hét sajnos megint főként munkával telt, és a sport részre nem volt már erőm/időm. Ezért szombaton ismét a hegyi futás jegyében mentünk el a Nagy Hideg Hegy futásra. Örömömre IG is csatlakozott hozzánk. Ez mindig kemény futás, mert 6,5 km hegynek felfelé. A végén persze szinte négykézláb mentünk, mert ott annyira meredek.

Petyáék még ráhúztak vagy 30 km-t, mert jól esett nekik :-)

Remélem a jövő héten ismét tudok egy kicsit többet koncentrálni az edzéseimre.

Végére egy kis őrült talpalávaló :-))

 

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tepo.blog.hu/api/trackback/id/tr133374143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.11.13. 16:36:21

"érdekes" egy szám ez...
a refrént néhol nem értem tisztán :):):) de a többi ének az tetszik :):):)

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.11.13. 16:37:39

De a lényeg,hogy tökre örülök,hogy kivittél a HHH-ra,tényleg szuper hely!
Még még még! :)
süti beállítások módosítása