Személyi edzés,edzésterv

Edzői végzettséggel, 27 év sportolói múltammal, vállalok személyi edzéseket, versenyre felkészítést, online edzéstervezést. Amennyiben komoly célt tűztél ki magadnak, és szeretnél szakértő tanácsokkal gazdagodni, vagy egyszerűen tudatosan akarsz edzeni, kérlek e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot. irontepokukacgmailpontcom

Tepó IronMan blogja

"A befejezett mûvek, véghezvitt feladatok akkumulálják az önbizalom erõit. Minden ilyen helytállás meghatványozza bensõ energiáinkat, s újabb, még nagyobb feladatok sikeres teljesítésére tesz képessé bennünket."

Utolsó kommentek

Állatorvos

A legjobb, leggondoskodóbb állatorvos. Természetes gyógymódok, homeopátiás kezelések. Dr. Varga Noémi http://www.bionoe.hu Rendelő: Piliscsaba, Fő út 25. Telefon: 06 26 374-285 Rendelési időn túl: Mobil: 20 / 233-9195

2011.02.14. 21:00 Tepó

Barcelona

 Kedd hajnalban elutaztunk Barcelonába Nórival és Apukámékkal. Egy opera előadást mentünk ki megcsodálni, az Anna Bolenát. A Liceu csodálatos épületében volt a darab. Nagyon jó rendezés volt, és nem spóroltak a körítésen sem. Megérte kimenni, és megnézni/meghallgatni.

Barcelona gyönyörű város. Hihetetlen, hogy minden ház egy kis műalkotás, mindegyik máshogy néz ki, de valahogy mégis egységes az összkép. Végig néztük a város nevezetességeit, és rengeteg élménnyel és fényképpel lettünk gazdagabbak. Emellett a gasztronómiai finomságokat sem vetettük meg. Találtunk egy vega éttermet, ahol isteni finom kajákat készítettek. Na de azért a tengeri herkentyűkből is sokat megkóstoltunk. 

Az utak érdekesek, mert ami itthon 2 sáv, az ott 3, de talán éppen ezért, sokkal gördülékenyebb a forgalom. Rengeteg motoros van az utakon, és mindenhol kialakított motor parkolók is vannak.

Az utak annyira tökéletes minőségűek, hogy én végig csak irigykedtem a kinti biciklisekre. Egyszerűen olyan, mintha mindenhol frissen lenne aszfaltozva, sehol egy belevágás, ami itthon az első héten meg szokott történni az új aszfaltcsíkon. 

A városban és a tengerparton egyaránt sok-sok futóval találkozni, minden korosztályból. Természetesen számomra is kihagyhatatlan volt. 

Már másnap lementem reggel a tengerpartra és futottam egy jó órát a homokban. Nagyon élveztem!! Olyan szépen kialakított tengerparti sétányuk van kb. 5 km hosszan, hogy azt így leírni nem is tudnám, ezért készítettem pár fotót, meg egy kis videót is (a videó később jön). 

Mivel elég sokat mászkáltunk, illetve pihenő hetem is volt, ezen kívül már csak egyszer mentem ki futni, igaz, akkor a környékbeli dombot vettem célba, ahol az olimpiai stadion is található. 

Ide elég korán indultam, ráadásul ott később jön fel a nap, így még igen csak sötét volt, mikor neki vágtam a távnak. Már reggel is sok futó volt mindenhol. Egy kis sík után, elindultam a hegynek fel, és meg sem álltam a tetején található kastélyig, majd innen átfutottam az olimpiai stadionhoz, aztán onnan le az egyik sugárútig, majd onnan ki a tengerpartra és utána haza. Erről is csináltam egy kis videó egyveleget, amit szintén kicsit később fogok feltölteni.

Sajnos a lábam megfájdult, valószínűsítem, hogy az első napi homokban futásnál úgy terheltem egy inat a bokám belső oldala felett, ahogy az nem szokta meg, és ettől gyulladásnak indult. Remélem hamar rendbe jön (most pl nem fáj, de holnap fogok futni vele), mert már csak 4 és fél hét a BSZM-ig.

7 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tepo.blog.hu/api/trackback/id/tr622661576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.02.15. 08:31:07

Lebuktál! ;)
Az első képen a Burj Al Arab van a háttérben,nem is Spanyolban voltál,hanem Dubai-ban :)
Viccet félretéve biztos jó volt,nem irigykedem cseppet sem :):):).
A videókat majd nyomasd.

NOR 2011.02.15. 10:42:36

@PecsiPeter: ááá, hosszasan ezen gondolkodtunk, hogy mi a neve annak a szállodának:D köszi!! :)

Tepó · http://tepo.blog.hu 2011.02.15. 13:34:56

@PecsiPeter: Lehet, hogy rossz irányba repült a gépünk?? :-))
Egyébként ez egy igencsak skizó épület, mert úgy néz ki, mint a Burj Al Arab, de az a neve, hogy Word Trade Center, és nem utolsó sorban Barcelonában van ;-)
A videók is jönnek, csak a kártyaolvasóm nincs meg...

WITCH · http://witch-ironman.blog.hu 2011.02.15. 16:13:31

"Kedd hajnalban elutaztunk Barcelonába Nórival és Apukámékkal. Egy opera előadást mentünk ki megcsodálni, az Anna Bolenát."

Szerintem benned elég komoly lelki mélységek vannak, amelyekről nem biztos hogy tudtak az emberek.

Vasapu · http://vasapu.blogspot.com/ 2011.02.15. 18:34:04

Azt hittem nem ismerek olyan embereket, akik szeretik az operát. Kíváncsivá tettél, utánanézek.
Barcelona pedig biztos nagyon szép, én már nagyon régóta szeretnék kijutni, de eddig valahogy a mi gépünk (sem) nem ott szállt le.
Tényleg közel a BSZM, lassan már rápihenni kell.
Hajrá!!!

laciii79 2011.02.15. 20:40:26

Végre hírek rólad!
Fúú, a mindenit, de rohadtul irigy vagyok..., no, én nem az opera miatt... XD

ironsun 2011.02.16. 00:37:14

Már értem a bejegyzések elmaradását! BSZM-re nem gyakoroltál kint? Tudod, úgy kell megkerülni a vizet, hogy az mindig jobbról legyen...
süti beállítások módosítása