Személyi edzés,edzésterv

Edzői végzettséggel, 27 év sportolói múltammal, vállalok személyi edzéseket, versenyre felkészítést, online edzéstervezést. Amennyiben komoly célt tűztél ki magadnak, és szeretnél szakértő tanácsokkal gazdagodni, vagy egyszerűen tudatosan akarsz edzeni, kérlek e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot. irontepokukacgmailpontcom

Tepó IronMan blogja

"A befejezett mûvek, véghezvitt feladatok akkumulálják az önbizalom erõit. Minden ilyen helytállás meghatványozza bensõ energiáinkat, s újabb, még nagyobb feladatok sikeres teljesítésére tesz képessé bennünket."

Utolsó kommentek

Állatorvos

A legjobb, leggondoskodóbb állatorvos. Természetes gyógymódok, homeopátiás kezelések. Dr. Varga Noémi http://www.bionoe.hu Rendelő: Piliscsaba, Fő út 25. Telefon: 06 26 374-285 Rendelési időn túl: Mobil: 20 / 233-9195

2011.11.15. 09:52 Tepó

Tervek

 Az idei versenyekből okulva, jövőre inkább a megfelelő edzésmunkára fogok koncentrálni, és inkább féltávokon szeretnék indulni. A kevés edzésmunkámnak köszönhetően gyenge voltam a versenyeken, még akkor is, ha mindenhol jobb eredményt értem el, mint tavaly. 

Terveim között szerepel, hogy keresek edzőt, aki kijavítja technikai hibáimat, és felkészít a 2013-as szezonra, ahol szeretnék nagyon jó időt menni az Ironman távon. Szóval most nem fogok kapkodni. Álljon össze a rendszer teljesen, és akkor meglátjuk, hogy mit lehet kihozni belőle.

Persze azért fogok járni versenyekre, havi 1-et szeretnék gyakorlásnak. Mivel itthon nincs olyan sok olimpiai távnál hosszabb verseny, ezért szeretnék külföldi megmérettetésekre elmenni. Ennek persze meg kell teremtsem az anyagi alapját is, szóval némelyik még kétséges.

Amiket jövőre tervezek:

  1. Március 17-20 - Balaton Szupermarathon
  2. Áprilisban szeretnék egy kis közös (blogos) edzőtábort összehozni Horvátországban. Nem egy időben az Orfűivel! Ennek részletei a későbbiekben...
  3. Május 13 - Getxo-Basque(SP) triathlon http://www.extreme-man.com/em2010/index.html (kérdéses)
  4. Május 25-27 - Orfű ha nem jön össze Spanyolország, akkor féltáv, ha igen, akkor sprinttáv.
  5. Június X - Tour de Pelso
  6. Június 15-17 - Nagyvárad (RO) féltáv. Már lehet nevezni!! http://ironmanoradea.ro/
  7. Július 28 - Nagyatád. Amennyiben Nórinak felépül a lába, vele szeretnék egy párost lenyomni!!
  8. Augusztus ???
  9. Szeptember 23 - Menorca (Sp) féltáv. http://www.extreme-man.com/emmenorca/home_esp.html (kérdéses)

 

Szóval egyenlőre ennyi. Aztán majd kiderül, hogy mi lesz megvalósítható belőle.

 

8 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tepo.blog.hu/api/trackback/id/tr393384135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IronSchwarczi · http://schwarczi.blog.hu/ 2011.11.15. 16:07:33

HAJRÁ! Drukkolok, hogy a "nagyatádi Páros" megvalósulhasson.

shepherdpeti 2011.11.15. 22:59:19

Hi, legyél annyira önző, hogy egyedül csinálod. Bocs Nóri:( Amatőr szinten nem hiszem, hogy múlna valami az edzőn. Miben tud segíteni? megtanít úszni?, és javulsz tíz percet? Nem ezen fog múlni. Próbáld elhinni, hogy képes vagy rá:) Nekem 6 éve műtötték a gerincemet, az mondták, hogy ha nem csinálják meg lebénulok. 2 órám volt dönteni.
Bringázz sokat, és keress olyan társat aki gyorsabb, vagy legalább olyan gyors mint te. bringázás után mindig fuss, legalább egy tízest. Itt a keleti szakaszon, a következő idényre én is megtaláltam azt, aki úgy bringázik mint én, 3 órán belül futja a maratont, és persze úszásban is jövünk felfele. Jövőre jócskán 10 óra alá tervezünk, és kettő piros sapit szeretnénk:). Hiszek abban, hogy mindketten meg fogjuk csinálni:)

laciii79 2011.11.16. 00:07:10

Akkor, ha előbb nem, akkor találkozunk a BSZM-on, én ugye "csak" szombaton leszek érdekelt! :-)
Drukkolok a külföldi turnékhoz! ;-)

oregbaka 2011.11.16. 09:55:54

Mester!
Köszönet a célok őszinte megosztásáért.
A sorokból kiérezhető az útkeresés és a változtatás iránti igény. Szerintem egy edző biztosan tud segíteni a kívánt és remélt rendszer megtalálásában.
Sajnálom, hogy ezek szerint Nórira nem számíthatnak a lányok a váltóhoz. De a páros befutó nagyon szép lesz. Sok sikert nektek!

Tepó · http://tepo.blog.hu 2011.11.17. 13:32:32

@shepherdpeti: Van benne igazság, amit írsz. Most, hogy voltam spinningelni 2 órát, közben jöttem rá, hogy idén igazából nem "szenvedtem" bringás edzés közben. Szóval tényleg kellenek az "őrült" menések, és gyors futások is az edzéstervbe.
Az edzőt azért szeretném, hogy a technikákon finomítsunk, mert van mit :-))
Bízom benne, hogy nektek is összejön minden, amit terveztek! Ott leszek, és nagyon fogok szurkolni!!

Tepó · http://tepo.blog.hu 2011.11.17. 13:34:33

@IronSchwarczi: Köszi, rajta vagyunk ;-)

@laciii79: ott tuti találkozunk. Remélem nem fogom bírni a tempódat :-)

@oregbaka: igen, útkeresés van, de remélem jó irányba haladok. Én nagyon örülnék, ha Nórival futhatnék be a végén!!

laciii79 2011.11.17. 18:38:10

@Tepó: Áááá, Mester, hiába lesz neked komplett BSZM, nekem meg "csak" maraton, én a fasorban sem leszek hozzád képest. :-)
Persze azért szeretném majd megrángatni az oroszlán bajszát. :-)

Ivan Grasso · http://op-ironman.blog.hu/ 2011.11.25. 22:05:32

És a búvárkodás? :)

Kívánok sok szép élményt jövőre, mert ez nagy kaland lesz, főleg a külföldi versenyek!
Az idén a sok meló miatt nem sok időd/energiád volt magadra, főleg ezért lehettél csalódott. Első körben a meló/edzés logisztikáján gondolkozzatok el, az edző szerintem is sokadik kérdés (98%-ban meg tudsz oldani Te is mindent, a maradék 2% amatőrként hanyagolható, ebben egyetértek a Keleti Harcossal!)
süti beállítások módosítása