Személyi edzés,edzésterv

Edzői végzettséggel, 27 év sportolói múltammal, vállalok személyi edzéseket, versenyre felkészítést, online edzéstervezést. Amennyiben komoly célt tűztél ki magadnak, és szeretnél szakértő tanácsokkal gazdagodni, vagy egyszerűen tudatosan akarsz edzeni, kérlek e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot. irontepokukacgmailpontcom

Tepó IronMan blogja

"A befejezett mûvek, véghezvitt feladatok akkumulálják az önbizalom erõit. Minden ilyen helytállás meghatványozza bensõ energiáinkat, s újabb, még nagyobb feladatok sikeres teljesítésére tesz képessé bennünket."

Utolsó kommentek

Állatorvos

A legjobb, leggondoskodóbb állatorvos. Természetes gyógymódok, homeopátiás kezelések. Dr. Varga Noémi http://www.bionoe.hu Rendelő: Piliscsaba, Fő út 25. Telefon: 06 26 374-285 Rendelési időn túl: Mobil: 20 / 233-9195

2010.11.20. 10:45 Tepó

Heti edzések

Előző héten vasárnap reggel Myke-al és Ivan Grassoval elmentünk egy kicsit tekerni az őszi (tavaszi) Pilisbe. Szentendréről, a Skanzentől indultunk és Pap-rét érintésével gurultunk át Visegrádra, majd vissza a síkon Szentendrére. A hegyen felfelé néha nyomtunk 1-1 sprintet, mert kellett a pulzusunknak :-)) Myke-on látszott, hogy elég régen ült nyeregben, de még mindig elég jól nyomta. Ivan Grasso pedig egyre erősebb, szóval reszkessen tőle mindenki jövő Augusztusban ;-)

A héten elkezdtem a 100 fekvőtámasz programot, kellett valami új kihívás. 31-et nyomtam kezdésnek, de bízom benne, hogy a 6 hetes program végére megcsinálom a 100-at.

Ezen kívül volt még egy köredzés jellegű edzésem, ahol fekvőtámasz, húzódzkodás, hasprés és guggolás volt a programban. 5 kört nyomtunk Dáviddal, és végére kellemesen elfáradtunk.

Csütörtöktől a suliban tépázták az idegeimet, így ma tudtam megint sportolni. Egyenlőre annyit, hogy lenyomtam a 100 fekvő mai adagját. Lehet, hogy még elmegyek futni egy kicsit...

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tepo.blog.hu/api/trackback/id/tr532460772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása