Személyi edzés,edzésterv

Edzői végzettséggel, 27 év sportolói múltammal, vállalok személyi edzéseket, versenyre felkészítést, online edzéstervezést. Amennyiben komoly célt tűztél ki magadnak, és szeretnél szakértő tanácsokkal gazdagodni, vagy egyszerűen tudatosan akarsz edzeni, kérlek e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot. irontepokukacgmailpontcom

Tepó IronMan blogja

"A befejezett mûvek, véghezvitt feladatok akkumulálják az önbizalom erõit. Minden ilyen helytállás meghatványozza bensõ energiáinkat, s újabb, még nagyobb feladatok sikeres teljesítésére tesz képessé bennünket."

Utolsó kommentek

Állatorvos

A legjobb, leggondoskodóbb állatorvos. Természetes gyógymódok, homeopátiás kezelések. Dr. Varga Noémi http://www.bionoe.hu Rendelő: Piliscsaba, Fő út 25. Telefon: 06 26 374-285 Rendelési időn túl: Mobil: 20 / 233-9195

2011.03.23. 16:36 Tepó

BSZM második nap

 A reggel kicsit nehézkesen indult, de aztán rávettük magunkat Vilivel, hogy ugorjunk le a szálloda wellness részlegébe, kicsit lazítani. Igaz, ezt jobban tettük volna este, de már bezárt, mire odajutottunk. Szóval lementünk, és a hidromasszázs fúvókákat a kívánt helyekre irányítottuk, hogy a kissé viseltes izomzatunkon lazítson egy keveset. Annyira jól esett, hogy egy kicsit el is néztük az időt, és már sietni kellett reggelizni, mert még vissza kellett menni Györökről Fonyódra. Reggelire a szokásos müzli+joghurt kombómat ettem, kiegészítve egy kis Earl Grey teával. Persze Vili és apukám  ennél jóval többet ettek, de én nem kockáztattam.

Kb. 20 perces késéssel indultunk. Néhol sütött egy kicsit a nap, néhol esett. Útközben már hívott Dávid, hogy merre vagyunk? Na ez magas labda volt, szóval el kezdtem ecsetelni, hogy nem indulunk a mai szakaszon, mert esik, meg fáradtak vagyunk, stb… Sikerült is megkajálnia teljesen, és hallottam a hangján, hogy nem érti, hogy lehet ez. Aztán persze megmondtam, hogy már mindjárt ott vagyunk. Sikerült a rajt időpontjára odaérni, még szerencse, hogy 6 perccel később indítottak minket a fordított hendikep miatt. Dávidot sehol sem találtam, ezért gondoltam, hogy amikor beolvassák a nevét, akkor el fog indulni, és onnantól megint megyünk együtt. Beolvasták a nevét, majd az enyémet is. Én elindultam, „dugtam” egyet, de Dávid sehol. Ekkor telefon elő, felhív, és kiderült, hogy Ő még vár rám. Mondtam, hogy akkor induljon el, mert várom egy 100 méter múlva. Jött is nemsokára, ezzel sikerült 2 perces előnyhöz jutnia velem szemben J

Ez a nap volt a leghosszabb. 52,9 km várt ránk, Fonyódtól Szigligetig. Óvatosan indultunk neki a távnak, mert ennyit még sosem futottunk egyben. Eleinte esett az eső, aztán szerencsére elállt, és egész jó időjárás lett belőle. Ismét nyugodt, szinte kihalt kis utcákon vezetett utunk. Minden frissítőnél megálltunk „kávézni” egyet. Ezzel persze azt sikerült elérnünk, hogy egész nap ugyanazokat az embereket előzgettük, mert nem mindenki frissített ennyi ideig. A kóla, banán, izo ital volt az aznapi menü is. Keszthely előtt volt egy rövid emelkedős szakasz, de hamar átfutottunk rajta, majd egy hosszabb lejtőn ki is pihentük gyorsan. Egyébként egész sík volt.

Vilivel Keszthelynél váltottunk, ahol ő neki iramodott a 21 kilinek, míg mi egy kicsit nyújtottunk, ettünk, ittunk, aztán folytattuk utunkat. Bámulatos az emberi gyarlóság, mert óriási fás területek voltak tarra vágva egyből a Balaton partján, eladásra ítélve. Fogynak itt is a zöld területek. 35 km után kicsit megfáradtunk, eljött az első igazi holtpont, de a frissítőnél betolt kóla szinte újjá élesztett. Györöknél értük el a napi maratoni távot, ezt 4ó12-re futottuk. Ezután ismét jött egy emelkedős rész, ahol a golf pálya között kellett felfutni. Nem mondom, hogy jól esett, de érződött rajtunk a pilisben edzés. Általában emelkedőn előzgettük, vagy egyből utána, ahol szétsavasodtak az emberek, mi meg akkor kezdtük pörögni. Megbeszéltük, hogy az utolsó frissítőnél már nem állunk meg, inkább robogunk tovább, megmutatva, milyen is, amikor nem tartunk kávé szünetet. Na igen, itt sorra előztük meg az embereket. Olyan 45 km-nél elkezdett pörögni a lábunk, és kicsit odaléptünk. Innen már tisztán láttuk a szigligeti várat, és Dávid mondta, hogy nemsokára jön a felfelé vezető út, a következő fahíd után. Én tudtam, hogy az még nincs itt egészen. Mondanom sem kell, hogy még vagy 5 fahídon mentünk át, mire végre a célhoz vezető útra rátértünk. Itt, még egy tempóváltással sikerült pár másodperc hátrányt lefaragnom, amit Dávid gyűjtött be nekem J Na az a befutó meredek volt…

5ó20 perc alatt gyűrtük le az 52,9 km-ert, ezzel teljesítve a teljes táv felét, illetve a leghosszabb szakaszt is.

Utána még bementünk masszázsra, majd utána egyből betoltunk egy elég guszta, és nagy sütit is. Onnan visszatérve györöki szállásunkra egyből a wellness részt vettük irányba, ahol szaunázással, gőzfürdővel és hidromasszázzsal kényeztettük teljesen elnyűtt izmainkat Vilivel és Apukámmal. Utána egy kiadós vacsora következett, ahol paradicsomos pennét ettem roston sült sügérrel, és gyömbért ittam mellé hidratálás végett. Ezek után még összepakoltuk a cuccainkat, mert másnap már más szállásra költöztünk Balatonfüredre. Azért még ekkor is elemeztük a napot, tervezgettük a következőket.

Minden este ittunk egy KALMAG+BCAA koktélt, és vártuk a másnapi csodát. Ja,a Ló balzsam + Flector is sűrűn előkerült :-)

Másnap egy regeneráló futás következett… ;-))

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tepo.blog.hu/api/trackback/id/tr772765406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vasapu · http://vasapu.blogspot.com/ 2011.03.23. 21:55:15

Nagyon-nagyon gratulálok Nektek!
Nagyatádon nem fognak hiányozni a futókm-ek.

Jó a napokra bontott beszámoló is.
(Kár, hogy tudom a végét:-)

Tepó · http://tepo.blog.hu 2011.03.24. 08:29:01

@Vasapu: Köszi, sajna ennyit tudok egy nap megírni, mert azóta is folyamatosan dolgozom...
de jut minden napra egy. Most úgysem edzek ezen a héten.
süti beállítások módosítása