Személyi edzés,edzésterv

Edzői végzettséggel, 27 év sportolói múltammal, vállalok személyi edzéseket, versenyre felkészítést, online edzéstervezést. Amennyiben komoly célt tűztél ki magadnak, és szeretnél szakértő tanácsokkal gazdagodni, vagy egyszerűen tudatosan akarsz edzeni, kérlek e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot. irontepokukacgmailpontcom

Tepó IronMan blogja

"A befejezett mûvek, véghezvitt feladatok akkumulálják az önbizalom erõit. Minden ilyen helytállás meghatványozza bensõ energiáinkat, s újabb, még nagyobb feladatok sikeres teljesítésére tesz képessé bennünket."

Utolsó kommentek

Állatorvos

A legjobb, leggondoskodóbb állatorvos. Természetes gyógymódok, homeopátiás kezelések. Dr. Varga Noémi http://www.bionoe.hu Rendelő: Piliscsaba, Fő út 25. Telefon: 06 26 374-285 Rendelési időn túl: Mobil: 20 / 233-9195

2011.07.04. 09:24 Tepó

Elmaradt

 az írás mostanában. Na de nem csak ez, hanem a Balaton átúszás is, amivel sikerült volna összehozni a körbefutottam, körbetekertem, és átúsztam kombót, de ennek a baromi jó időnek köszönhetően lefújták a versenyt, és Nagyatád elé tették, amikor már nagy valószínűséggel nem fogom bevállalni.

Egyébként az előző héten újra indítottam a lábaimat, és futkostam egyszer, meg bringáztam is egyszer. 

Mindkettő nagyon jól esett. A futás 10,5 km, 5:13-as ezrekkel, a bringázást pedig Dáviddal verettük kint a Szentendrei szigeten. A tervek szerint cselekedtünk, és a szar idő ellenére lóra pattantunk, és kimentünk egy kicsit passzírozni a pedált. Az eső hol elállt, hol esett, de szerencsére nem volt vészes. Odafelé a fák takarásából kiérve mindig megcsapott a szembeszél, az nagyon szarul jött passzírozás közben. Úgy csináltuk a köröket, hogy odafelé 53/11-ben (Dávid 50/13-ban) ahogy bírtuk tekertünk, visszafelé beszélgetős, nagyon laza tempóban. Ebből 3 kört nyomtunk le, ennyi fért az időmbe. Így összesen 72 km tettünk a lábainkba, az átlagunk 29 lett, a max sebesség 43,5 km/h.

Sajnos nem tudtam többször kimenni az elmúlt héten a határidős munkám miatt, de remélem mától kicsit helyrerázódom, bár nagyon fáradt vagyok. 

Szerencsére a többiek helyettem is mentek rendesen. Nagy az isten állatkertje :-)))))

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tepo.blog.hu/api/trackback/id/tr773036724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ironsun 2011.07.04. 11:50:02

Jól van, megnyugodtam, már azt hittem, kimentél Klagenfurtba is:) Az állatkertes beszólást nem értem, pontosan kire gondoltál? :)))

laciii79 2011.07.04. 23:14:12

Tényleg nagy az az állatkert, de egyesek még ki is szöknek a kerítésen, mert nem nyugszanak odabenn... :D
De azért jól vannak idomítva, és visszatérnek a karámba.... :-))

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.07.05. 11:04:21

@ironsun:
"Jól van, megnyugodtam, már azt hittem, kimentél Klagenfurtba is"
:):):)

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.07.05. 11:09:10

Ja ja én is olvastam,hogy egyesek nyújtogatják a killereket kissé.
Csak remélni tudom,hogy az "állat" jelző nem rám vonatkozik:) ,egy gépnek sértő lenne ha élő valamihez hasonlítanák:):):)

Értem a viccet amúgy vettem a humort :)
(azért egy juji gatame-t beviszek ha találkozunk:):):))
süti beállítások módosítása