Személyi edzés,edzésterv

Edzői végzettséggel, 27 év sportolói múltammal, vállalok személyi edzéseket, versenyre felkészítést, online edzéstervezést. Amennyiben komoly célt tűztél ki magadnak, és szeretnél szakértő tanácsokkal gazdagodni, vagy egyszerűen tudatosan akarsz edzeni, kérlek e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot. irontepokukacgmailpontcom

Tepó IronMan blogja

"A befejezett mûvek, véghezvitt feladatok akkumulálják az önbizalom erõit. Minden ilyen helytállás meghatványozza bensõ energiáinkat, s újabb, még nagyobb feladatok sikeres teljesítésére tesz képessé bennünket."

Utolsó kommentek

Állatorvos

A legjobb, leggondoskodóbb állatorvos. Természetes gyógymódok, homeopátiás kezelések. Dr. Varga Noémi http://www.bionoe.hu Rendelő: Piliscsaba, Fő út 25. Telefon: 06 26 374-285 Rendelési időn túl: Mobil: 20 / 233-9195

2010.09.08. 18:50 Tepó

Triatlon VB helyzetjelentés

Ma délelött kilátogattam a Kopaszi-gáthoz,egyrészt hogy átvegyem a mezemet, msárészt, hogy megnézzem milyen lett.

Kezdem akkor az elején. Parkolni nagyon nehéz volt, nem tudom, hogy mennyire befolyásolta a helyzetet a napközben ott dolgozó és parkoló emberek autói, de ha hétvégén ott 3000 ember akar majd parkolót keresni, az nem lesz.

Az útlezárások jók, ellenben az út minőségével, amit a programfüzetben kiválónak tituláltak. Már akkor is csodálkoztam rajta, ismerve a környéket, de azt hittem aszfaltoznak majd egy kicsit. Hát nem. Szóval a defektekre nagyon kell majd vigyázni, mert rengeteg kis útrepedés van, ami simán kihasítja a gumit.

Maga a Kopaszi-gát nagyon szép, és elég jól meg is lett csinálva, ha jól láttam, még szőnyeg is volt a víztől a depóig (ez nem biztos, mert odáig nem tudtam átmenni).

A mezzekkel kapcsolatban, NO KOMMENT. Szervezetlen, rendezetlen, egyszerűen Magyar. Az ember, aki ott volt, tőlem kérdezte, hogy ki van-e fizetve, stb... Kérdem én: nem nekik kéne tudniuk?? Kaptm egy mezt, hogy próbáljam fel. Szerencsére stimmelt a méret, tehát a Kiwami-ból M-es kellett. Mivel kértem, hogy a Szaszitét is elvinném, plusz még egy haveromét, ez teljesen megkavarta. 8x kérdezte meg, hogy akkor engem hogy is hívnak?! Miután letisztáztuk, hogy akkor kinek, mi kell, mondta, hogy akkor megnyomják. Persze sikerült rossz sablont kivágniuk és a Szaszit a Szászi helyett, csak Szász feliratot vágtak ki. A nyomtatásra uszkve 1 órát vártam, kicsit feszülten a vége felé. Közben olyanoknak voltunk szemtanúi, hogy egy lánynak Fani mezből volt már csak méret, de találtak egy 2XU-t, ami már feliratozva volt, és mondták neki, hogy gyorsan csinálnak rá egy fekete takaró nyomást, és utána ráírják az övét. Na így van az, hogy valahonnan előkerülnek 2XU mezek még... Egyébként 2XU-ból már csak L és XL van, ésa vicc az egészben, hogy árulják is az összes fajta mezt, tehát nem várják meg, amíg minden magyar csapattag megkapja a méretének megfelelőt, hanem simán eladják akármelyiket a külföldieknek. Az is jó lenne, ha egy nemzetközi versenyen nem csak 1-2 ember tudna valamilyen külföldi (lehetőleg angol) nyelvet, hanem azért lennének még páran. Az infó pultnál kérdeztem, hogy akkor mit lehet intézni, mire csak annyit kaptam, hogy itt tudod megvenni a megnyitóra a belépőt. Inkább tovább mentem, mondom magamtól többre jutok. Ki van írva minden ár euróban is, de sajnos nem készültek abból váltópénzzel. Ez nem is lenne baj, ha kiírnák, hogy forintban tudunk visszaadni, és ennyi.

Na mindegy, elég a negatívoskodásból.

Nagyon jó volt látni a sok külföldi triatlonistát a speckóbbnál speckóbb cuccokban, bicókkal, stb... Jó, hogy bármerre megy az ember a városban, biztos, hogy lát 1-2 időfutamgépes triatlonost, amint városnéznek :-)

A Roosevelt téren már nagyon építik a lelátót, ami remélem nem fog megsüllyedni a füves területen :-)

Várom már a vasárnapot, csak lenne addigra 20 fok reggel ;-)

A mai nap jó híre számomra, hogy Myke hosszúujjú neoprénje jó rám, így nem fog lefagyni a kezem a Dunában.

Ime a mezek:

17 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tepo.blog.hu/api/trackback/id/tr62280993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ivan Grasso · http://op-ironman.blog.hu/ 2010.09.08. 19:39:38

Köszi az infokat! Holnap délelőtt fogok kimenni, regisztrálni. Lehet, hogy a városi bringámmal lenne érdemes ?!

Nem olyan rossz ez a mez! Láttam már embereken ilyet Faddon, nem rosszabb, mint a 2XU.

szaszit 2010.09.08. 20:32:13

Köszi a segítséget, jó hogy ki tudtál menni és elhoztad a mezemet szerintem mire én mentem volna mezért már biztos nem lett volna méret. Csodálkoztam volna ha minden túl simán megy ilyen előzmények után.
Remélem jó lesz rám a mez:) (IronSün neoprénjével egyetemben)
Még szerencse hogy kipróbált és bejáratott ruhában fogok versenyezni:))

Jól látom hogy ez egy kicsivel szélesebb szabású felül mint a 2XU?
A szervezésben meg hozták a formájukat, nevetséges az egész, egy ilyen szintű versenyt ilyen amatőr módon megszervezni..

A mai aquatlonról írták hogy nem volt szőnyeg a víznél a homokban kellett kijönniük, az öltöző meg koedukált volt, és a zuhanykamion se nyitották ki a versenyzőknek.A víz 14,3 fok volt.

Az útviszonyok nekem is kissé optimistának tűntek a pesti utak állapotát figyelembe véve, oda kell figyelni rendesen.
Ilyen időben kicsit nehéz ráhangolódni a triatlonra, de nem lesz gond hétvégén:)

Tepó · http://tepo.blog.hu 2010.09.08. 21:35:23

@Ivan Grasso: nem rossz a mez, de nem 2XU :-S
Holnap már lehet regisztrálni?

@szaszit: Ironsün neoprénje? nem egy futamban indulunk? Vagy több is van neki?
Az időt meg ne is mondd! Esik+hideg is van. Igazi triatlonos...

Vob_ral 2010.09.08. 21:41:47

Szőnyeg nincs, csak homok van a depóig, és emelkedő.

A szervezésben voltak gyermekbetegségek ma, remélem hétvégén semmi nem lesz, a neoprén meg nagyon ajánlott. (14,3!)

A budafoki út egyébként szerintem jó minőségű.

Tepó · http://tepo.blog.hu 2010.09.08. 21:48:27

@Vob_ral: Köszi az infókat.
A budafokival semmi gond nincs, max néhány helyen keresztbe át van vágva, de ami a budafoki és a rakpart között van, na az durva sztem.
HOgy sikerült a srácoknak ma?

Vob_ral 2010.09.08. 21:55:22

@Tepó: Írtam róla néhány perce. Dénes indult (neoprén nélkül), Bali pedig generali váltójában biciklizett (jól:)).

Vasapu · http://vasapu.blogspot.com/ 2010.09.08. 22:44:33

Semmi sem stimmel, a szervezés szar, az időjárás pocsék... és mégis.
Egy kicsit irigyellek Benneteket, ma nagyon bánom, hogy nem neveztem.

Ne törödjetek semmivel, nyomjatok egy qrva jó versenyt!!! Én pedis szurkolok majd.

Tepó · http://tepo.blog.hu 2010.09.08. 23:42:41

@Vasapu:
igen, remélem a verseny már jobb lesz, és semmi nem lehet akadálya egy jó versenynek! Örülünk, hogy jöttök!!

ironsun 2010.09.09. 09:43:46

@Tepó: van egy méretproblémák miatt eladó neoprénem, azt ajánlottam fel Szaszitnak. Én is megyek, nem hagyom ki ezt a jó bulit! Főleg úgy, hogy igazi Ironman-ek jönnek szurkolni!

Tepó · http://tepo.blog.hu 2010.09.09. 09:49:23

@ironsun: ja, így már oké.
Azt hittem lemondod :-S
Myke olyankor, amikor nem mentem esőben futni, vagy kerózni, mindig Sugarman-nek hívott :-D

ironsun 2010.09.09. 10:16:25

Nem, nem leszek Sugarman! Inkább Dunába vetem testemet!
Amúgy remélem Schirilla Gyuri nem pont aznap ússza át a jeges Dunát...

myke6969 · http://ironmyke.blog.hu/ 2010.09.09. 12:15:01

@Tepó: Szerintem állat a mez! Ne sírj! :)
Szegény Szászi ő sírhat...

Tepó · http://tepo.blog.hu 2010.09.09. 12:19:01

@myke6969:
nem sírok, jól néz ki...
de kényelmetlen. kemények a varrások, nincsenek visszahajtva, tehát a varrás mindenhol - a hónomalatt, a nyakamnál - dörzsöl, és szerintem iszonyatosan ki fogja kezdeni a bőröm. Már most, hogy 10 percet "tornásztam" benne, nagyon kellemetlen volt. Megnéztem a többi mezem, és azokon normálisan meg vannak csinálva ezek a dolgok. Na mindegy, 1X kibírom ,-)

David Brent 2010.09.09. 14:53:36

@Tepó:
Sziasztok, valóban, meg tudom erősíteni, hogy az aszfalt minősége, különösen a Lágymányosi híd alatti részen, a kanyarban, tényleg kritikán aluli, hosszanti, és keresztirányú repedésekkel, kisebb kátyúkkal, szóval ott vigyázni kell, hova teszed oda a kerekedet...

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2010.09.09. 16:20:40

"Sugarman" :):):)
nagyon nagy szöveg :)

szaszit 2010.09.09. 17:14:08

@myke6969: én aztán végképp nem fogok sírni, örülök hogy elindulhatok, ha kell akkor neoprén nélkül is elindulok, úgyis szeretem a hideget. Sőt inkább még szakadjon is az eső fújjon a szél akkor majd kiderül ki van cukorból és ki nem.

ironsun 2010.09.10. 14:52:37

Lehet, hogy Sugarman vagyok, de kinézve az ablakon úgy hiszem, meg fogom kérdezni este, hogy neoprénben lehet-e biciklizni?
süti beállítások módosítása