Személyi edzés,edzésterv

Edzői végzettséggel, 27 év sportolói múltammal, vállalok személyi edzéseket, versenyre felkészítést, online edzéstervezést. Amennyiben komoly célt tűztél ki magadnak, és szeretnél szakértő tanácsokkal gazdagodni, vagy egyszerűen tudatosan akarsz edzeni, kérlek e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot. irontepokukacgmailpontcom

Tepó IronMan blogja

"A befejezett mûvek, véghezvitt feladatok akkumulálják az önbizalom erõit. Minden ilyen helytállás meghatványozza bensõ energiáinkat, s újabb, még nagyobb feladatok sikeres teljesítésére tesz képessé bennünket."

Utolsó kommentek

Állatorvos

A legjobb, leggondoskodóbb állatorvos. Természetes gyógymódok, homeopátiás kezelések. Dr. Varga Noémi http://www.bionoe.hu Rendelő: Piliscsaba, Fő út 25. Telefon: 06 26 374-285 Rendelési időn túl: Mobil: 20 / 233-9195

2010.12.06. 21:49 Tepó

Én elkezdtem...

a tervszerű felkészülést. Jövőre az első célom a Balaton szupermaraton lesz, amire a futóedzések ezennel a kezdetüket vették. Ma 15 km-t (1ó20p) futottam síkon, Szentendre-Leányfalu között. Gyönyörű volt most is a nyugodt dunaparton. Csak néhol lézengtek emberek, akik vagy gyereket, vagy kutyát sétáltattak, meg volt aki csak Tai-Chi -zni jött le a partra. Előző héten ugyanitt még szakadó hóesésben, szűzhóban futottam, ma pedig jég fogadott főként, bár erőteljesen olvadásnak indult a hó.

Mivel a kerékpáros felmérés is megvolt, így annak a tervnek is nekilátok holnap, hogy a mostani maximális 370 wattot tavasszal már utazónak használjam :-))

Na meg a maradék időmben úszni is leugrom néha...

Hétvégén voltam egy 3 órás spinracing maratonon, amin mint renitens vettem részt, mivel a legtöbbször nem voltam hajlandó megcsinálni a gyakorlatokat :-))) Ne akarják már szétb.szni az izületeimet... 3 különböző oktató volt, a középső rendes spinninget nyomott, ott oda is tettem magam rendesen. Míg én csutkára betekertem a hegymenetben, a többieknek nem nagyon mozdult a kezük az ellenállás szabályzó felé. A másik két "oktatót" nem említeném, mert olyanokat csináltak, hogy én rosszul voltam a látványtól is.

 

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tepo.blog.hu/api/trackback/id/tr142498153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balatonrajongó 2010.12.07. 08:11:23

Szia Tepo, meghívhatlak vendég bloggernek a Balaton egyetlen közösségi oldalára? A www.balatoniwiw.hu oldalon szívesen olvasnánk többezren a felkészülésről szóló történeteket! Üdv, karcsi

Tepó · http://tepo.blog.hu 2010.12.07. 20:48:12

@Balatonrajongó:
Köszi, örülök neki, ha sok emberhez eljut...
süti beállítások módosítása