Személyi edzés,edzésterv

Edzői végzettséggel, 27 év sportolói múltammal, vállalok személyi edzéseket, versenyre felkészítést, online edzéstervezést. Amennyiben komoly célt tűztél ki magadnak, és szeretnél szakértő tanácsokkal gazdagodni, vagy egyszerűen tudatosan akarsz edzeni, kérlek e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot. irontepokukacgmailpontcom

Tepó IronMan blogja

"A befejezett mûvek, véghezvitt feladatok akkumulálják az önbizalom erõit. Minden ilyen helytállás meghatványozza bensõ energiáinkat, s újabb, még nagyobb feladatok sikeres teljesítésére tesz képessé bennünket."

Utolsó kommentek

Állatorvos

A legjobb, leggondoskodóbb állatorvos. Természetes gyógymódok, homeopátiás kezelések. Dr. Varga Noémi http://www.bionoe.hu Rendelő: Piliscsaba, Fő út 25. Telefon: 06 26 374-285 Rendelési időn túl: Mobil: 20 / 233-9195

2010.07.31. 23:18 Tepó

2 nap pihenő

A csütörtöki úszásom után, ahol inkább szaunáztam, mint úsztam, 2 teljes napig pihentettem a térdem. Jegeltem, kenegettem, meg Bioptron lámpával világítgattam, amire azt mondta az egyik vendégem: "hogyha nem is segít, de legalább jobban látom, hogy hol fáj". Most nem érzek benne fájdalmat, de kicsit tartok tőle, hogy terhelésre vissza fog jönni.

Holnap elmegyek tekerni egy kicsit, meglátom milyen lesz utána.

Fejben már készülődöm az utazásra, és kezdem összerakni a cuccokat. Lassan elkészítem a kis listámat, hogy semmi se maradjon itthon. (Főleg a Vasapunak ígért Mg ampullák ;-) )

Mindenkinek jó Taperinget!

6 komment

Címkék: edzés triatlon ironman felkészülés


A bejegyzés trackback címe:

https://tepo.blog.hu/api/trackback/id/tr322190210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vasapu · http://vasapu.blogspot.com/ 2010.07.31. 23:41:34

Én is listát írok, 4 oszlopban. Úszás, keró, futás és a többi. A keró oszloból majdem kihagytam a bringát :-))
Ilyenkor látszik menyire összetett a dolog, a legapróbb hiányosság nagyot üthet vissza.

A térdfájásodról az jutott eszembe, hogy amikor Balf felé futok, az aszfalt balra egy kicsit lejt, én utána szoktam érezni a jobb térdem. Nem valami hasonló lehet a probléma?

Biztos meghálálom, hogy inem felejted el.

Tepó · http://tepo.blog.hu 2010.08.01. 08:51:58

@Vasapu:
a térdfájás, egy hosszú futás után jött elő. Valószínűleg rosszul terheltem a térdemet, mert az első 5 kilin elkezdett fájni a lábfejem(volt még hátra 20), olyan volt,mintha nyomta volna a cipő nyelve, megálltam megigazítottam, de utána is fájt. Szerintem ezért terheltem félre a lépéseknél.

Ivan Grasso · http://op-ironman.blog.hu/ 2010.08.01. 16:04:09

Jobbulást a térdednek! Remélem helyrejön, mert igen durva tippet adtam Rád! :)
Ha mostantól nem csinálsz semmit akkor kevésbé teszel rosszat, mintha túlterheled. Csak okosan! De tudod te...

Tepó · http://tepo.blog.hu 2010.08.01. 20:21:03

@Ivan Grasso: Köszi, mindent megteszek, hogy helyre jöjjön.
Sőt, ma már nem is fájt, csak a vádlim :-)
A tippet köszi, remélem Myke nem hozza nyilvánosságra a verseny elött :-D

myke6969 · http://ironmyke.blog.hu/ 2010.08.01. 22:20:28

@Tepó: Csak előző este vagy aznap reggel, hogy ne zavarjon, be, de annyit mondok, hogy szigorúbb elvárásaink vannak jóval, mint a kishülye álszerény tipped! :DDDDDDDDDDD

Tepó · http://tepo.blog.hu 2010.08.02. 08:37:20

@myke6969:
Akkor nem nézem meg előző este a blogodat ;-)
süti beállítások módosítása