Személyi edzés,edzésterv

Edzői végzettséggel, 27 év sportolói múltammal, vállalok személyi edzéseket, versenyre felkészítést, online edzéstervezést. Amennyiben komoly célt tűztél ki magadnak, és szeretnél szakértő tanácsokkal gazdagodni, vagy egyszerűen tudatosan akarsz edzeni, kérlek e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot. irontepokukacgmailpontcom

Tepó IronMan blogja

"A befejezett mûvek, véghezvitt feladatok akkumulálják az önbizalom erõit. Minden ilyen helytállás meghatványozza bensõ energiáinkat, s újabb, még nagyobb feladatok sikeres teljesítésére tesz képessé bennünket."

Utolsó kommentek

Állatorvos

A legjobb, leggondoskodóbb állatorvos. Természetes gyógymódok, homeopátiás kezelések. Dr. Varga Noémi http://www.bionoe.hu Rendelő: Piliscsaba, Fő út 25. Telefon: 06 26 374-285 Rendelési időn túl: Mobil: 20 / 233-9195

2010.11.07. 17:53 Tepó

Nagy Hideg Hegy futás 2010

A lassan tradícióvá váló futó  mulatságra mentünk el több triatlonos (Ironman) baráttal. Ez a dzsembori a kajak-kenu egyesületek év végi összeröffenése, de egyre több ember csatlakozik a kellemes hangulatú, nem túl hosszú, de igen kemény emelkedőkön megrendezett versenyhez. Ironswarczi, Ironsün, Dávid (IM jelölt) és én mentünk együtt, és Vasapu pedig Szaszittal érkezett egyenesen Sopronból.

Kicsit kevés időnk maradt melegíteni, mert ez a verseny lassan kinövi a helyet, és a rengeteg autó alig tudott leparkolni. Vasapuék nélkül indultunk el a rajthelyhez, de mire odaértünk, már elindították a tömeget. Jelzem, a rajt elött 5 perccel már ott voltunk. Így úgy döntöttünk, hogy nem indulunk el egyből, hanem bevárjuk a többieket. Meg is érkeztek hamar, és elindítottuk a futásunkat. Pár méter után Ivan Grasso mosolygott ránk az út széléről, mivel Ő már reggel kiment, és a tömegtől megkímélve magát lefutotta a távot. Pár szót váltottunk, majd futás tovább. A kemény emelkedők már ismerősek voltak, ezért nem akartam elfutni az elejét. Persze elég sok olyan hely akadt, ahol csak (Vasapu szavaival élve) tricepszel tudtunk haladni. Szaszittal csapattuk felfelé, aki az utolsó emelkedőn megindult, és otthagyott elég keményen ;-) A célba 44:50 alatt értem fel, ami mint Myke blogjából kiderül 4 perccel jobb, mint a tavalyi v. tavaly előtti eredményem.

Utána még egy kis meglepetés várta Ironsün barátunkat, akinek ezen a napon volt a szülinapja.

Jó kis nap volt!!

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tepo.blog.hu/api/trackback/id/tr462431669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2010.11.08. 16:14:22

Gratulálok Nektek!Ez a téma elég közel van hozzám helyileg de én valszeg jövőre is kihagyom,mert nem nagyon szívlelem a hegymeneteket :)

Ivan Grasso · http://op-ironman.blog.hu/ 2010.11.09. 09:10:00

Javaslom jövőre csináljunk egy külön versenyt 9:30-as indulással, aztán fent bevárjuk a kajakosokat! :)

Az időd pedig brutál jó, gratula!!!
süti beállítások módosítása