Személyi edzés,edzésterv

Edzői végzettséggel, 27 év sportolói múltammal, vállalok személyi edzéseket, versenyre felkészítést, online edzéstervezést. Amennyiben komoly célt tűztél ki magadnak, és szeretnél szakértő tanácsokkal gazdagodni, vagy egyszerűen tudatosan akarsz edzeni, kérlek e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot. irontepokukacgmailpontcom

Tepó IronMan blogja

"A befejezett mûvek, véghezvitt feladatok akkumulálják az önbizalom erõit. Minden ilyen helytállás meghatványozza bensõ energiáinkat, s újabb, még nagyobb feladatok sikeres teljesítésére tesz képessé bennünket."

Utolsó kommentek

Állatorvos

A legjobb, leggondoskodóbb állatorvos. Természetes gyógymódok, homeopátiás kezelések. Dr. Varga Noémi http://www.bionoe.hu Rendelő: Piliscsaba, Fő út 25. Telefon: 06 26 374-285 Rendelési időn túl: Mobil: 20 / 233-9195

2010.12.02. 08:34 Tepó

Felmérés Pénteken!!!

 Végre eljött az ideje, hogy megcsináljuk a tesztet. Már alig várom az eredményeket...

Úgy néz ki, hogy két részben kéne lemenni.

Vasapuék és Szaszit jönnek délre, ahova Dávid és én is lemegyünk, illetve aki még szeretne csatalkozni a napközbeni brigádhoz, az jöhet velem nyugodtan. Annyi, hogy én csak akkor térek haza, amikor már mindeki végzett.

A délutáni körben számítok Petire, Krazira, Ivan Grassora, TZ666-ra. Össze kéne hozni, hogy le tudjatok jönni egy (max 2) kocsival... Úgy írtátok, hogy Peti 14-től, Krazi 15-től érne rá, TZ666 el tudod intézni, IG meg még nem tudja pontosan mikor tud jönni.

Schwarczi, mikor jönnél?

Úgy kell számolni, hogy egyszerre 2 ember tudja csinálni a tesztet, ami kb fél órát vesz igénybe annak függvényében, hogy ki meddig bírja. A Conconi tesztet, görgőn beállított bringán csináljuk. 100 watt-ról indulva percenként 20 wattot emelünk a terhelésen, egészen addig, amíg vigyázzba nem áll a lábunk, vagy kiakasztjuk a mérőt :-)

A bicókon normális pedálok vannak, szóval nem kell bicós cipő hozzá. Én az egyik futócipőmet viszem... Aki szeretne a saját pedáljával, meg cipőjében tekerni, annak szerintem lehetősége lesz átszerelni a pedált. Szerintem, kerékpáros ruhát érdemes azért hozni, mert kényelmesebb abban tekerni. Tusolni is tudunk majd utána.

Ezen kívül még egy teljes testösszetétel vizsgálat is lesz, amit egy InBody 720-as gépen fogunk csinálni.

Remélem sikerül mindenkivel találkozni holnap!

Írjátok meg mailben a telefonszámotokat légyszíves, a könnyebb kommunikáció miatt.

dponttemesikukacchelloponthu az én elérhetőségem.

Köszi mindenkinek!!!!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tepo.blog.hu/api/trackback/id/tr62487669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása