Személyi edzés,edzésterv

Edzői végzettséggel, 27 év sportolói múltammal, vállalok személyi edzéseket, versenyre felkészítést, online edzéstervezést. Amennyiben komoly célt tűztél ki magadnak, és szeretnél szakértő tanácsokkal gazdagodni, vagy egyszerűen tudatosan akarsz edzeni, kérlek e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot. irontepokukacgmailpontcom

Tepó IronMan blogja

"A befejezett mûvek, véghezvitt feladatok akkumulálják az önbizalom erõit. Minden ilyen helytállás meghatványozza bensõ energiáinkat, s újabb, még nagyobb feladatok sikeres teljesítésére tesz képessé bennünket."

Utolsó kommentek

Állatorvos

A legjobb, leggondoskodóbb állatorvos. Természetes gyógymódok, homeopátiás kezelések. Dr. Varga Noémi http://www.bionoe.hu Rendelő: Piliscsaba, Fő út 25. Telefon: 06 26 374-285 Rendelési időn túl: Mobil: 20 / 233-9195

2011.01.08. 23:11 Tepó

Új köredzés + tekerés jó társaságban

Reggel 8-ra, nyitásra mentünk a Life1 wellnessbe, hogy teljesítsük a mai adag edzésmunkát. Hárman voltunk, Peti, Tibi és én. Mindannyian elszántan érkeztünk, így hamar lóra is pattantunk. A lovak ezúttal Espinner-ek voltak, a ma kapható legjobbak. Egy laza bemelegítő pedálozás után nekiláttunk a köredzés teljesítésének, amit az érzésem szerint sikerült jól összerakni. Voltak benne kemény pillanatok, dehát senki sem mondta, hogy könnyű lesz. Mindenkinek ajánlom, hogy az elején ne lője el minden puskaporát a sprinteknél, hagyjon belőle későbbre is, de persze tekerje meg becsülettel! Edzőhöz méltóan, az elmondások alapján nem látszott rajtam erőfeszítés, pedig belülről azért volt bajom rendesen. Mikor letudtuk a köredzést, ez kb. 1ó15 perc volt, utána nekiláttunk az egyenletes tekerésnek. A pulzusomat tekintve 140 körüli átlagot produkáltam ilyenkor, és olyan 80-90 közötti pedálfordulattal pörgettem. 

Végül 2ó30 percet edzettünk, mindenki becsülettel végignyomta. Igaz a többieknek ez csak bemelegítés volt, ahogy ők mondták :-)) 

172 max, 143 avg Hr

Jó kis közös edzés volt, remélem többször is lesz rá lehetőség.

 

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tepo.blog.hu/api/trackback/id/tr302570728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.01.09. 13:36:09

Egyetértek!Tényleg nagyon jó közös edzés volt.A hely is kíváló és a társaság is illusztris volt;)
Tepó nagyon könnyedén nyomta,más dimenzió volt mint mi.Hihetetlen teljesítménye mellett végtelenül szerény is,rengeteg mindent lehet tőle tanulni.
Azt hiszem legközelebb hosszabbat tekerünk a végén,bár a köredzéstől így is lett izomláz.Köszönjük a lehetőséget!

cole81 2011.01.09. 14:13:53

Szép munka, jó csapat! ;)

Tepó · http://tepo.blog.hu 2011.01.09. 14:32:29

@PecsiPeter: örülök, hogy összejött ez így. Legközelebb nyomhattok hosszabb tekerést is, nekem valszeg úgyis futnom kell majd a köredzés után...
@cole81: köszi, jó volt ;-)
süti beállítások módosítása