Személyi edzés,edzésterv

Edzői végzettséggel, 27 év sportolói múltammal, vállalok személyi edzéseket, versenyre felkészítést, online edzéstervezést. Amennyiben komoly célt tűztél ki magadnak, és szeretnél szakértő tanácsokkal gazdagodni, vagy egyszerűen tudatosan akarsz edzeni, kérlek e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot. irontepokukacgmailpontcom

Tepó IronMan blogja

"A befejezett mûvek, véghezvitt feladatok akkumulálják az önbizalom erõit. Minden ilyen helytállás meghatványozza bensõ energiáinkat, s újabb, még nagyobb feladatok sikeres teljesítésére tesz képessé bennünket."

Utolsó kommentek

Állatorvos

A legjobb, leggondoskodóbb állatorvos. Természetes gyógymódok, homeopátiás kezelések. Dr. Varga Noémi http://www.bionoe.hu Rendelő: Piliscsaba, Fő út 25. Telefon: 06 26 374-285 Rendelési időn túl: Mobil: 20 / 233-9195

2011.01.09. 14:52 Tepó

A hét lezárása

Végre sikerült egy szinte komplett hetet összehoznom. Már hiányzott a tervszerű edzésmunka.

Ma volt egy kis futkosás, amit Vilivel terveztem lefutni. Sajnos az ma kiderült, hogy most eléggé más szinten mozgunk, mivel a 23 km-t 2ó35 percre hoztuk be. Persze az is igaz, hogy voltak benne elég szép emelkedők, de azt hiszem a pulzusom mindent elárul. Nekem ez ma egy könnyed regeneráló edzésnek felelt meg, de persze nem bánkódom, mert ilyen is kell. Egyébként a Várat, a naphegyet, a citadellát és végül hogy hazajussunk a rózsadombot másztuk meg, de jártunk a szigeten, a vérmezőn és még pár helyen Budán.

126 avg, 145 max Hr

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tepo.blog.hu/api/trackback/id/tr192571726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ironsun 2011.01.10. 14:01:44

Más dombot nem találtatok?

Tepó · http://tepo.blog.hu 2011.01.10. 14:14:48

@ironsun: mást nem igazán :-)) szegény Vili ezt is megszenvedte :-D
süti beállítások módosítása