Személyi edzés,edzésterv

Edzői végzettséggel, 27 év sportolói múltammal, vállalok személyi edzéseket, versenyre felkészítést, online edzéstervezést. Amennyiben komoly célt tűztél ki magadnak, és szeretnél szakértő tanácsokkal gazdagodni, vagy egyszerűen tudatosan akarsz edzeni, kérlek e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot. irontepokukacgmailpontcom

Tepó IronMan blogja

"A befejezett mûvek, véghezvitt feladatok akkumulálják az önbizalom erõit. Minden ilyen helytállás meghatványozza bensõ energiáinkat, s újabb, még nagyobb feladatok sikeres teljesítésére tesz képessé bennünket."

Utolsó kommentek

Állatorvos

A legjobb, leggondoskodóbb állatorvos. Természetes gyógymódok, homeopátiás kezelések. Dr. Varga Noémi http://www.bionoe.hu Rendelő: Piliscsaba, Fő út 25. Telefon: 06 26 374-285 Rendelési időn túl: Mobil: 20 / 233-9195

2011.02.02. 09:59 Tepó

Lámpafényes esés-kelés :-)

 Tegnap 20 kilis futásom lett volna, de a leendő apuka (alias Myke) is beszerzett egy sífutó felszerelést, ezért ki is kellett próbálni egyből. Természetesen boldogan mentem, mert a hétvégén is nagyon tetszett, mikor Nórival voltunk. Szóval ismét betámadtuk a Normafát fejlámpákkal felszerelkezve. A -8 fokos melegben eléggé fagyos volt a levegő, és fagyott a maradék hó, de ez két IM-et nem visel meg. Kb. 10 méter, és Myke kérdése után, miszerint:  "estél már vele?", természetesen mindkettőnk lába alól kicsúszott a talaj. Vagyis inkább mi csúsztunk el, lehet hogy valahol földrengést is jeleztek emiatt. Nekem sikerült a botom hegyét eltörni, így innentől a jobb kezemmel nem tudtam sokat lökni magamon. Persze nem ez volt az egyetlen esés tegnap este :-)) Már sokkal jobban ment, mint múltkor, így megpróbáltam a technikán csiszolgatni több, kevesebb sikerrel. Meg kellett állapítanunk, hogy egyenlőre nem vagyunk gyorsabbak, mint futva, mert kb. ugyanannyi idő alatt tettük meg Myke futó útját, mint ahogy ő szokta. A 40 perces körre még ráhúztunk egy 20 perceset, így sikerült 1 órát kint töltenünk a ropogós, friss levegőn. Nagyon jó volt, várom a következő alkalmat.

Pulzus: 133 avg

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tepo.blog.hu/api/trackback/id/tr42632847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ironsun 2011.02.02. 14:00:50

IronSnowMan. Amúgy köszi a tippet, ma megyek a deszkáért és a bójáért (tegnap már lekéstem róla) és este csobbanok is velük!

Tepó · http://tepo.blog.hu 2011.02.02. 23:23:01

@ironsun: örülök, hogy tudtam segíteni!
Használd egészséggel, és fejlődj tőle jó sokat!
süti beállítások módosítása