Személyi edzés,edzésterv

Edzői végzettséggel, 27 év sportolói múltammal, vállalok személyi edzéseket, versenyre felkészítést, online edzéstervezést. Amennyiben komoly célt tűztél ki magadnak, és szeretnél szakértő tanácsokkal gazdagodni, vagy egyszerűen tudatosan akarsz edzeni, kérlek e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot. irontepokukacgmailpontcom

Tepó IronMan blogja

"A befejezett mûvek, véghezvitt feladatok akkumulálják az önbizalom erõit. Minden ilyen helytállás meghatványozza bensõ energiáinkat, s újabb, még nagyobb feladatok sikeres teljesítésére tesz képessé bennünket."

Utolsó kommentek

Állatorvos

A legjobb, leggondoskodóbb állatorvos. Természetes gyógymódok, homeopátiás kezelések. Dr. Varga Noémi http://www.bionoe.hu Rendelő: Piliscsaba, Fő út 25. Telefon: 06 26 374-285 Rendelési időn túl: Mobil: 20 / 233-9195

2011.02.28. 14:58 Tepó

I-re a pont

Avagy a Yours Truly futás.

Idén hallottam először erről a kezdeményezésről, és hogy már nagyon közeleg a BSZM, gondoltam, beépítem az edzéstervbe. Dávid is vállalkozó szellem lévén, csatlakozott ehhez a kihíváshoz. Persze ebben az is benne volt, hogy érezzük meg legalább 1x, hogy milyen is maraton+ -t futni. Ezt sikerült is megéreznünk :-))

Reggel f9-kor indultunk Dávidtól, Szentendréről, és a terv az volt, hogy befutunk a Margitszigetig, ott egy kör, majd át a Hajógyárira, ott egy kör, és utána vissza Szentendrére. Ez majdnem így is lett, csak felcseréltük a két szigetet, hogy utána már "csak" vissza kelljen futni. 

Az elején még eléggé darabosan futottunk, mert hideg volt, és a szombati futás is ott volt a lábunkban. Aztán mire belejöttünk, addigra elkezdtünk már darabosan futni :-) Ehhez azért kellett kb. 35 kili. 

Szentendréről a bicikliúton indultunk, és végig azon is maradtunk. Mondjuk vannak érdekes szakaszai, amit még montival sem mindenki tudott volna kitekerni, annyira nagy sár volt, és út meg sehol. Vagyis dehogynem, "földút"... Aztán a Római parton folytattuk a futást, majd jött a Hajógyári sziget, ahol szerintem 1x voltam nappal, egész életemben. Nem tudom, hogy miért nincs rendesen kihasználva ilyenkor, pedig elég jó terület. Utána a Margitszigeten kocogtunk egy kört, ahol nyári napokat idézően sokan futottak. Innen aztán irány vissza Szentendrére. A Római parthoz érve szembefutott velünk egy apuka, akire szarik a gyereke (alias Kombinat), pár szót váltottunk, kiderült, hogy Ő is az 50-est futotta. A Római egyes részein ekkorra már a nap felolvasztotta a reggel még fagyos talajt, és kezdett kialakulni a dagonya, ami már nem esett olyan jól. A Lupánál és Szentendre előtt is belesétáltunk, mert már nem akartuk kerülgetni a Duna álltal a kerékpárútra hozott hordalékot, amikből kellemes vályúk keletkeztek, és a lábunk rohadtul nem szerette már ekkorra (kb 46km). 

Sokat nevettünk is Dáviddal, mondván, hogy aki ekkor látott minket futni, tuti valami rehabosnak gondolhat minket. Persze még próbálkoztam belelazulni a futásba, de kb 10 lépés után ismét a robot mozgás jött elő...

Végül a Bükkös-patak mentén felsétáltunk Dávidékhoz, ahol a felesége már finom ebéddel várt minket. Az maga volt a megváltás :-)) Innen is köszi még1X!!!

Egy szó, mint száz, megtettük az eddig számunkra lehetetlent. Lefutottunk 50 km-ert. Ez egy másik dimenzió.

Idő: 4ó35p

Pulzus: 136 avg (nem nagyon ment fel, szerintem már fáradt lehettem az elmúlt napok miatt. csak akkor emelkedett, ha egy kicsit kezdtem dehidratálódni)

Térkép és fénykép majd este, otthonról.

8 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tepo.blog.hu/api/trackback/id/tr392698328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vasapu · http://vasapu.blogspot.com/ 2011.02.28. 21:10:28

Készen vagy!

Nincs mitől tartanod. Innentől kezdve csak az idő az ellenfeled, a táv már nem.

Drukkolok majd.

Tepó · http://tepo.blog.hu 2011.02.28. 22:30:28

@Vasapu: hát, azért a táv sem lesz karcsú...

Reménykedem benne, hogy készen állok rá!

szaszit 2011.03.01. 05:52:37

Grat itt is,kőkemények vagytok!
Két ilyen nappal a Balcsin megkapod a lehetőséget még két hasonló napra:)

Az ilyen hosszú futások végén nálam mindig új értelmet nyer a fáradtság fogalma:))
Örülök hogy csak virtuálisan is de veletek futhattam!

Vasapu · http://vasapu.blogspot.com/ 2011.03.01. 05:57:04

@Tepó: Hát karcsúnak én sem mondanám:-), de meg fogod oldani.

Van időterved?

Tepó · http://tepo.blog.hu 2011.03.01. 07:33:11

@szaszit: "Az ilyen hosszú futások végén nálam mindig új értelmet nyer a fáradtság fogalma:)) "
Ha láttál volna minket Dávidnál, akkor tudnád, hogy nálunk is :-)) Két rozoga ember, kinek minden mozdulata jajgatással vagy nyögéssel kezdődik :-)

@Vasapu: Az időterv az, hogy beérjek a végén. Nem szeretném elfutni az elejét, hogy még az utolsó napi, akarattyai emelkedőhöz is legyen energia. De egyébként jó lenne 20 órán belül beérkezni :-)) Ha nem, akkor max egy 20.11 ;-))

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.03.01. 16:52:16

gratulalok Mester!
ultra tavot is kipipaltad!
kokemeny vagy(tok)!

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.03.01. 16:53:17

gratulalok Mester!
ultra tavot is kipipaltad!
kokemeny vagy(tok)!

Ivan Grasso · http://op-ironman.blog.hu/ 2011.03.01. 21:34:22

Tél végén ez nagyon jó forma! Gratula!
süti beállítások módosítása