Személyi edzés,edzésterv

Edzői végzettséggel, 27 év sportolói múltammal, vállalok személyi edzéseket, versenyre felkészítést, online edzéstervezést. Amennyiben komoly célt tűztél ki magadnak, és szeretnél szakértő tanácsokkal gazdagodni, vagy egyszerűen tudatosan akarsz edzeni, kérlek e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot. irontepokukacgmailpontcom

Tepó IronMan blogja

"A befejezett mûvek, véghezvitt feladatok akkumulálják az önbizalom erõit. Minden ilyen helytállás meghatványozza bensõ energiáinkat, s újabb, még nagyobb feladatok sikeres teljesítésére tesz képessé bennünket."

Utolsó kommentek

Állatorvos

A legjobb, leggondoskodóbb állatorvos. Természetes gyógymódok, homeopátiás kezelések. Dr. Varga Noémi http://www.bionoe.hu Rendelő: Piliscsaba, Fő út 25. Telefon: 06 26 374-285 Rendelési időn túl: Mobil: 20 / 233-9195

2011.01.26. 14:12 Tepó

NA VÉGRE

Sikerült futni egy jót. Jaj de jól esett! Tegnap is közbeszólt a munka, és nem tudtam megcsinálni az edzésemet, ezért bementem a szaunába, hogy legalább relaxáljak és feltöltődjek egy kicsit. Szerencsére a lightosabb szaunát (75 fok) nem kultiválják az emberek, így egyedül voltam bent, míg ők szardínia módjára nyomorogtak a 110 fokban :-) Hát nem bolondok? Volt, hogy el is aludtam, a kellemes, nyugtató zenére, ami bent szólt. Fuu, de jó volt.

Ma viszont szárnyakra kaptam, és kimentem a szokásos Szentendre-Leányfalu távot lenyomni. Mire Leányfaluba értem, el kezdett a hó is szakadni. Gyönyörű volt. Rájöttem, hogy nagyon szeretek hóban futni. Nagyon jó feeling. Kivéve egy dolgot, hogy a sebesség miatt, folyton a szemembe esett a hó. Már vettem sífutó szemüveget is, szóval legközelebb ha esik a hó, akkor abban fogom nyomni, mert így végig hunyorogtam a hazautat. Sikerült jó tempót futnom, jól esett a pörgősebb futás. 

Táv: 15 km

Idő: 1ó11p

Pulzus: 152 avg, 159 max

 

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tepo.blog.hu/api/trackback/id/tr332615350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vasapu · http://vasapu.blogspot.com/ 2011.01.27. 11:30:10

4:44 ?!!
Ennél a tempónál már van nemcsak szemüveg kell, de még a mellkasodat is kikezdi a menetszél DDD
süti beállítások módosítása