Személyi edzés,edzésterv

Edzői végzettséggel, 27 év sportolói múltammal, vállalok személyi edzéseket, versenyre felkészítést, online edzéstervezést. Amennyiben komoly célt tűztél ki magadnak, és szeretnél szakértő tanácsokkal gazdagodni, vagy egyszerűen tudatosan akarsz edzeni, kérlek e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot. irontepokukacgmailpontcom

Tepó IronMan blogja

"A befejezett mûvek, véghezvitt feladatok akkumulálják az önbizalom erõit. Minden ilyen helytállás meghatványozza bensõ energiáinkat, s újabb, még nagyobb feladatok sikeres teljesítésére tesz képessé bennünket."

Utolsó kommentek

Állatorvos

A legjobb, leggondoskodóbb állatorvos. Természetes gyógymódok, homeopátiás kezelések. Dr. Varga Noémi http://www.bionoe.hu Rendelő: Piliscsaba, Fő út 25. Telefon: 06 26 374-285 Rendelési időn túl: Mobil: 20 / 233-9195

2011.04.15. 14:43 Tepó

HUHHHH

 Az elmúlt kicsi több, mint 1 hét alatt nem sikerült edzenem. Utoljára IG-vel futottunk a duna parton. Igaz, hogy hétvégén bicóval mentem a vivicittára nézőnek, és tekertem végig Vili mellett a 21 km-t, de edzésértéke nem volt. 

Ellenben elkészült a szakdolgozatom, ami nem kevés álmatlan éjszakát okozott nekem, és Nórinak is. Nélküle biztos, hogy nem készültem volna el időben. Ezúton is köszönöm neki!!!

Viszont a hétvégén vár rám egy orfűi verseny, amire azt mondják, hogy nagyon kemény lesz. 4x kell megmászni a Gonosz Manót. Idén még alig bringáztam, így "emlékezetből" kell majd nyomni neki :-))

Az elszántságom megvan, de a Chi most kicsit gyenge. 

Ma még futok egy kicsit, meg holnap tekerek síkon pár kilit, aztán meglátjuk mi lesz ;-)

Vasapunak és Szaszitnak - akik a 12 órás futóversenyen fognak indulni holnap 10-kor - sok-sok kitartást kívánok!!!!!! Kemények vagytok srácok!!!

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tepo.blog.hu/api/trackback/id/tr212828333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.04.15. 20:08:51

Hajrá Mester!
Jó lesz az!Aki ilyen kemény legény,mint Te annak nem is kell már edzenie! :)

bionoe 2011.04.15. 20:11:15

Gratulálunk!!!!
Ennél jobb edzésed nem is lehetett volna Orfűre, nagyon könnyedén fogsz tekerni és futni. Rutinos vagy már ezen a terepen, nem érhet meglepetés.
Nórikának köszönjük az önzetlen segítséget, reméljük a doktori disszertációjánál majd Te is odateszed magad.
Puszi:
Noémi + Apu
süti beállítások módosítása