Személyi edzés,edzésterv

Edzői végzettséggel, 27 év sportolói múltammal, vállalok személyi edzéseket, versenyre felkészítést, online edzéstervezést. Amennyiben komoly célt tűztél ki magadnak, és szeretnél szakértő tanácsokkal gazdagodni, vagy egyszerűen tudatosan akarsz edzeni, kérlek e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot. irontepokukacgmailpontcom

Tepó IronMan blogja

"A befejezett mûvek, véghezvitt feladatok akkumulálják az önbizalom erõit. Minden ilyen helytállás meghatványozza bensõ energiáinkat, s újabb, még nagyobb feladatok sikeres teljesítésére tesz képessé bennünket."

Utolsó kommentek

Állatorvos

A legjobb, leggondoskodóbb állatorvos. Természetes gyógymódok, homeopátiás kezelések. Dr. Varga Noémi http://www.bionoe.hu Rendelő: Piliscsaba, Fő út 25. Telefon: 06 26 374-285 Rendelési időn túl: Mobil: 20 / 233-9195

2011.07.17. 08:23 Tepó

Elkészült a rajtlista

 http://ironman.hu/rajtlista

Remélem mindenki megkapta már Nagyatádról a levelet, és benne a karszalagot a nagy napra!

Még 12 nap és dörren az ágyú.

 

Egyébként az elmúlt napokban nem sokat edzettem, mert vidéken voltam munkatáborban, de azért ott is elmentem futni egy kicsit, csak regeneráló 6 perces tempóban. Inkább nézelődtem a bajai Duna-parton, és nem magára a futásra koncentráltam. Mire visszaértem futásból a többiek még mindig aludtak, ezért kifeküdtem a stégre zenét hallgatni és napozni, amíg magukhoz nem tértek.

Tegnap Nórival futottunk egy kicsit a szigeten, mert már régóta tervezi egy új cipővásárlását, és ki szerette volna próbálni a Nike modelleket futás közben is. Az egyik cipőben egy teljes kört futottunk, a másikban egy felet. Végig 6 perc alatti tempót mentünk, csak egyszer kerültünk fölé a második körben, amikor kanyarogtunk a sziget felénél.

Nóri egyre jobban fut! Be is neveztem névnapja alkalmából a Nike félmaratonra :-)

Ma ismét munka, vagyis szerveztek egy kommunikációs tréninget mára, csakhogy szebb legyen a napunk. Emiatt elmarad a tekerés.  

7 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tepo.blog.hu/api/trackback/id/tr953073673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ironsun 2011.07.17. 22:29:52

Kicsit vicces, hogy még a taper alatt is megelőzi az ember a még alvó társakat:) Nórival teljesen jót futottatok, ügyes! Gondolom azért segítesz neki, hogy gyorsabban tudjon frissíteni Nagyatádon:)

NOR 2011.07.18. 16:03:29

@ironsun: Köszönöm!
egészen eddig eszembe sem jutott, hogy lehet mögötte valamilyen önös szándék is, na de most... :)))

Tepó · http://tepo.blog.hu 2011.07.18. 16:41:25

@ironsun: igen, egyre jobban fut. Nem csak szebben, hanem gyorsabban is, és kitartóbban is. Mondjuk most már muszáj is neki :-))
Gyorsabbnak kell lennie a frissítésnél, mert nem lassítok az tuti! :-)

@NOR: beköptek :-((

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.07.18. 23:46:39

"Az ex-villalakók a nyári top forma eléréséhez a LOOK YOUR BEST -et választották! Kemény megpróbáltatáson estek át az edzés folyamán. Szkeptikusan érkeztek, de annál több pozitív élménnyel távoztak:)!"

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.07.18. 23:47:44

Nóri ha így halad jövőre születésnapjára lehet,hogy IRON(WO)MAN nevezést kap? ;)

Ivan Grasso · http://op-ironman.blog.hu/ 2011.07.19. 09:05:47

Vigyázz, mert cserébe kapsz jövőre egy Ultrabalatonos nevezést Nóritól egyéniben! Gratula Nórinak, az N21 nagy élmény lesz!

NOR 2011.07.19. 13:40:03

@Ivan Grasso: áá, még nincs helye gratulációnak, egyelőre elég kishitű vagyok magammal kapcsolatban... ma pl. futás közben azzal sokkoltam magam, hogy tuti fel fog szedni A Busz :D

@PecsiPeter: jajj de káromkodás jutott eszembe, ha ez így lenne ;)
süti beállítások módosítása